bureau info

STEDENBOUW

ARCHITECTUUR
woningbouw

kindercentra cultuur/ onderwijs/ sport ondernemen

KAOS architekten is opgericht in Den Haag in 1992 door Gerard Ugen.

Binnen het bureau is in de loop van de jaren een scala van projecten gerealiseerd in de nieuwbouw, verbouw en restauratie. Zowel kleinschalige verbouwingen, bedrijfsruimten, projectmatige woningbouw, kinderdagverblijven, particuliere woningbouw als stedenbouwkundige opdrachten.
Bij de grote projecten wordt samengewerkt met andere bureaus, zoals in het samenwerkingsverband QWAN (KAOS Heuzinkveld Architectonische Vormgeving-Architop) en de maatschap met Linda van der Sanden Architecten.
Specialisme van het bureau is de inpassing van projecten in bestaande gevoelige omgevingen. De locatie is een bron van inspiratie.

VAKMANSCHAP
Binnen het budget een goed functionerend en aantrekkelijk gebouw maken staat bij ons voorop. Daarbij hechten we veel waarde aan een alerte begeleiding van procedures, budgetbewaking en bouwbegeleiding. Kortom vakmanschap.

DE WERKZAAMHEDEN
Binnen het bureau worden alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd tot en met bouwtoezicht en directie-voering. Bestek en kostenopstellingen besteden we echter uit aan gespecialiseerde partijen. Het geheel of afzonderlijke fasen van de bouw kunt u aan ons toevertrouwen. Hierbij kan de expertise van de opdrachtgever naadloos opgenomen worden. Bij grote projecten wordt de productie uitbesteed. KAOS behoudt echter de regie en heeft de eindverantwoordelijkheid. Voor opdrachtgevers betekent dit direct en persoonlijk contact gecombineerd met professionaliteit.

ADVISEURS
Diverse adviseurs ondersteunen onze werkzaamheden. Voor draagconstructies wordt er veelal samengewerkt met Adviesburo Broersma bv, voor bouwfysische zaken met Wolf + Dikken Adviseurs en bouwkosten-opstellingen met Alphaplan. Uiteraard staat het de opdrachtgever altijd vrij zijn eigen adviseurs mee te nemen.

Bureau filosofie
Elke opdracht is uniek en en vanuit dat vertrekpunt is er dus geen gouden regel. Het gaat ons om het vinden van de juiste vragen. Soms is het noodzakelijk om een krachtig contrasterend werk neer te zetten en soms is het juist belangrijk om in de omgeving op te gaan.

Altijd centraal staat de mens.

KAOS architekten